reglement

De voorschriften van de website websearch-24.com bevatten informatie over het privacybeleid, de websitevoorwaarden en de voorschriften zelf

 

Algemene bepalingen

 1. Kaza, de persoon die https://websearch-24.com bezoekt, moet de voorschriften en de inhoud ervan lezen
 2. Dit reglement bevat de regels voor het gebruik van de websearch-24.com-website en de voorwaarden waaronder inhoud die op de site wordt geplaatst moet worden ontvangen
 3. Alle inhoud op deze site is alleen voor informatieve doeleinden,
 4. We zijn ook niet geregistreerd als makelaar of dealer op basis van het Exchange and Security Committee of een andere regelgevende instantie. De makers van deze site hebben geen licenties en kwalificaties voor beleggingsadvies. Behandel de informatie op deze site als een advertentie of gebruikt voor educatieve en informatieve doeleinden
 5. De site is gemaakt als een informatiesite, die advertenties of links naar andere websites kan bevatten waarvan de eigenaar van de site een vergoeding of winst ontvangt, afhankelijk van de overeengekomen voorwaarden
 6. De inhoud van de portalpagina’s is slechts een uitdrukking van de meningen en opvattingen van de mensen die de portal maken en moet op deze manier worden geïnterpreteerd. De inhoud van de site is eigendom van websearch-24.com, de distributie, publicatie of het gebruik van deze inhoud is verboden. De website websearch-24.com behoudt zich het recht voor om in geval van schending van deze bepalingen een gerechtelijke procedure te starten.
 7. De portal is niet verantwoordelijk voor beslissingen van gebruikers. De materialen op de pagina’s van de portal vormen geen aanbod en zijn geen aanbevelingen in de zin van de wet op de handel in financiële instrumenten.
 8. Beleggen en handelen zijn speculatieve en risicovolle activiteiten. Iedereen kan de accountwaarde geheel of gedeeltelijk verliezen en mag niet meedoen zonder een gekwalificeerde adviseur te zoeken. De website adviseert om geen risicokapitaal dat gebruikers zich niet kunnen veroorloven te verliezen.
 9. Bij het beleggen in forex, cryptocurrency, CFD’s, binaire opties of andere financiële instrumenten, baseer een investeringsbeslissing niet op informatie gepost op websearch-24.com. Wij zijn geen erkende of geregistreerde consultants of adviseurs. Lees voordat u begint met beleggen de Risicowaarschuwing op de website van de broker
 10. Iedereen die wil beleggen in effecten, opties of binaire opties doet dit op eigen risico. De website websearch-24.com is niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen als gevolg waarvan de belegger zijn geld heeft verloren.
 11. Alle inhoud op de blogreacties wordt door gebruikers op eigen verantwoordelijkheid gepubliceerd en wordt openbare berichten – met alle juridische gevolgen van dien.
 12. We behouden ons het recht voor om reacties te verwijderen:
  • opmerkingen hebben niets te maken met het gereageerde artikel (niet gerelateerd aan het onderwerp / de inhoud van het artikel).
  • vulgair, obsceen, aanstootgevende inhoud – ongeacht de vorm van publicatie (tekst, grafisch, geluid), ook in de vorm van afkortingen (het onvolledige gebruik van het woord, bijvoorbeeld d … is ook vulgair).
  • inhoud die niet in overeenstemming is met de geldende wetgeving in de Republiek Polen.
  • campagnes (politiek, sociaal of reclame) zonder toestemming van de bestuursbeheerder.
  • “Spam” – d.w.z. buitensporige hoeveelheid onnodige informatie (bijvoorbeeld een kopie van een eerder verzonden opmerking).
  • avatars die de wet of het fatsoen overtreden.
  • onleesbare opmerkingen, d.w.z. opmerkingen met zoveel spelfouten of typefouten dat de betekenis van de spraak niet kan worden gelezen, alleen in hoofdletters worden geschreven of speciale tekens worden misbruikt in de inhoud ervan (nieuwe regel, spatie, uitroepteken, enz.).
  • persoonlijke gegevens (naam, achternaam) van niet-openbare personen met betrekking tot derden (personen die niet onder het artikel vallen)
  • privé: e-mailadressen, adressen, telefoonnummers, gadu-gadu-nummers, enz.
  • links en verwijzingen naar inhoud op andere Jasiel-portals.
  • opmerkingen over het werk, vragen aan de editor van de portal of moderatie (stuur vragen en opmerkingen via het contactformulier)
 13. Bovendien herinneren we u eraan dat u geen reacties moet plaatsen:
  • bevordering van alcohol (art. 2, lid 1, van de Wet op opvoeding in soberheid en bestrijding van alcoholisme
  • bevordering van verdovende middelen, verdovende middelen (artikel 1 van de wet ter bestrijding van drugsverslaving
  • beledigende publieke figuren (artikel 23 van het burgerlijk wetboek)
  • met informatie die andere mensen onbewezen aantijgingen geeft
 14. We behouden ons het recht voor om inzendingen te wijzigen die in strijd zijn met de bepalingen van dit reglement.
 15. De website behoudt zich het recht voor om berichten te verwijderen of te verbergen op basis van betrouwbare berichten in overeenstemming met art. 14 van de wet op het aanbieden van elektronische diensten.
 16. De website behoudt zich het recht voor om te allen tijde de bepalingen van het Reglement te wijzigen. De wijziging van de bepalingen van het reglement treedt in werking bij publicatie ervan.

verantwoordelijkheid service

 1. Elke gebruiker die de website gebruikt, moet de algemene voorwaarden van de website lezen waarnaar ze worden omgeleid via de website van websearch-24.com
 2. Alle inhoud op de website kan links bevatten naar partnerprogramma’s waaruit de winst voor de auteur van de website websearch-24.com kan worden berekend
 3. Alle links die op de site worden geplaatst, moeten worden behandeld als advertentielinks. De eigenaar van de portal is niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere pagina’s waarnaar de gebruiker wordt doorgestuurd.
 4. De site http://websearch-24.com kan verschillende bedrijven en financiële instellingen promoten waarmee het winst kan maken of maken.
 5. Alle informatie op deze site moet worden behandeld als informatie, niet als suggestie voor transacties in financiële instrumenten of andere beleggingsvormen.
 6. Alle informatie op websearch-24.com kan niet worden beschouwd als aanbevelingen met betrekking tot de financiële instrumenten van hun emittenten of emittenten in de zin van de wet op de handel in financiële instrumenten van het jaar en de verordening van de minister van Financiën betreffende informatie die aanbevelingen vormt over financiële instrumenten, hun emittenten of exposanten van 19 Oktober 2005.
 7. alle inhoud op de site is geen juridisch of financieel advies
 8. De Gebruiker verklaart de bedrijfsregels en aansprakelijkheid die van toepassing zijn op websearch-24.com te hebben gelezen en begrepen
 9. De eigenaar van websearch-24.com is niet verantwoordelijk voor de beslissing:
 • ondernomen door Gebruikers of derden met betrekking tot investeringen, op basis van berichten van de website
 • verliezen die voortvloeien uit beleggingen op basis van een aanbeveling, voorspelling of andere informatie afkomstig van de Website
 • voor betrouwbaarheid, correctheid, wijze van werking van websitediensten en instellingen waarnaar links van de website leiden

 

copyright

Alle inhoud geplaatst op websearch-24.com is auteursrechtelijk beschermd. Alle informatie, foto’s, beschrijvingen, mappen, catalogi en ander informatiemateriaal zijn het exclusieve eigendom van websearch-24.com. Het kopiëren en verspreiden ervan zonder toestemming van de auteur is verboden.